AEGON reisverzekering review

Je wilt een goede reisverzekering afsluiten, die volledig aansluit op jouw wensen en eisen. Maar hoe weet je of dit een goede keuze is voor je op vakantie gaat? Waar moet je op letten en wat vonden andere mensen van deze verzekering? Wij hebben het onderzocht voor je. Wat vonden mensen nu echt van de reisverzekering van Aegon? Lees het hier.

Aegon reisverzekering

Aegon is opgericht in 1983 en biedt financiële producten voor nu en later aan, eventueel met persoonlijk advies. De nadruk ligt op het direct online afsluiten van producten en heldere en begrijpelijke informatieverstrekking.

Aegon Nederland biedt producten en diensten voor het grootste deel aan via tussenpersonen, adviesbureaus en accountants. Aegon Bank is de verkooporganisatie van Aegon Nederland, particulieren kunnen hier rechtstreeks terecht voor financiële producten.

Doorlopende reisverzekering Aegon

Bij een doorlopende reisverzekering van Aegon ben je verzekerd voor de volgende zaken: 

  • Annulering. Niet in elk geval geldt de dekking bij annulering. Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden; 
  • hulpverlening;
  • geneeskundige kosten;
  • overige dekkingen. Bijvoorbeeld maximale verzekerde bedragen per dekking. 

Aegon doorlopende reisverzekering werelddekking

Wil je op vakantie buiten Europa? Zorg dan voor een reisverzekering met werelddekking. Met werelddekking ben je overal ter wereld verzekerd 

Aegon reisverzekering schade melden

Schade kan je op verschillende manieren bij Aegon melden. Zo hebben zij een telefoonnummer, e-mailadres en kunt u online uw schade melden. 

Ook is er 24 uur per dag een noodnummer te bereiken (+3188 344 00 00). 

Aegon reisverzekering polisvoorwaarden

Het is altijd goed om de polisvoorwaarden van een reisverzekering te lezen voordat je deze afsluit of nog een keer door te nemen voordat je op reis gaat. Zo weet je bijvoorbeeld waarvoor je wel verzekerd bent en waarvoor niet. 

Bij de doorlopende reisverzekering van Aegon mag je bijvoorbeeld niet langer dan 180 dagen aaneengesloten op reis. Houd hier dus rekening mee wanneer je op wereldreis gaat of van plan bent om lang weg te blijven. 

Een ander voorbeeld is dat je niet verzekerd bent, als je reist voor je beroep, bedrijf, studie, stage, vrijwilligerswerk of andere werkzaamheden.

Dat noemen ze ‘zakenreis’ en hiervoor moet je een aanvullende dekking voor hebben. 

Dit zijn slechts voorbeelden van belangrijke voorwaarden, die misschien niet zo voor de hand liggen. Lees daarom altijd goed je polisvoorwaarden door, voordat je op reis gaat. Zo kom je niet voor verrassingen tijdens je vakantie te staan. 

Aegon reisverzekering review 

De Aegon Basis reisverzekering is beoordeeld met een 6,5/10 door de Consumentenbond.