Stedentrip

Volop genieten tijdens een stedentrip

Geniet je volop van cultuur, ga je graag uit eten en waag je maar al te graag een dansje in een mooie stad? Dan is een stedentrip echt iets voor jou. Tijdens een stedentrip dompel je jezelf een aantal dagen onder in een compleet andere wereld en geef je jezelf volop de ruimte om te genieten van talloze bezienswaardigheden. Uiteraard wil je dan ook goed verzekerd op pad gaan en niet afgeleid worden door vervelende situaties. Goed verzekerd op stedentrip? Sluit je doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering dan af met onze handige keuzehulp!

Een stedentrip is niet zonder risico’s

Natuurlijk willen wij je niet bang maken, maar wel is het belangrijk om na te denken over een goede reisverzekering. Over het algemeen ga je geen extreme sporten beoefenen tijdens een culturele stedentrip, maar wel heb je vaak bagage bij je en kun je door een ongeluk in het ziekenhuis terechtkomen. Zeker in grote steden bij drukke bezienswaardigheden is het risico op zakkenrollers erg groot. Juist daarom is het van belang dat je een goede reisverzekering afsluit die alle onverwachte kosten en gebeurtenissen dekt.

Welke reisverzekering is geschikt?

Maak je meerdere malen per jaar een stedentrip naar het buitenland en ben je hiervoor langer dan 21 dagen weg? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Wanneer je een- of tweemaal per jaar een stedentrip boekt, dan volstaat ook een korte reisverzekering. Afhankelijk van de bestemming die je kiest, kun je een losse reisverzekering sluiten. Wil je gedurende het gehele jaar goed verzekerd zijn? Ga dan voor de doorlopende reisverzekering.

Welke rubrieken verzeker je?

Een aantal modules op de reisverzekering dien je absoluut mee te verzekeren als je een trip maakt naar een mooie stad binnen of buiten Europa.

Bagage

Zoals eerder geschreven is het risico op zakkenrollerij groot in een stad. Bovendien kun je op het vliegveld ook zomaar je koffer kwijtraken. Zorg daarom dat je bagage voldoende is meeverzekerd.

Medische kosten

Medische kosten in het buitenland vallen veelal hoger uit dan in Nederland. Je zorgverzekering biedt hiervoor onvoldoende dekking. Een onmisbare module dus om mee te verzekeren op je reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Wil je niet het risico lopen je vakantiegeld kwijt te raken vanwege een onverwachte gebeurtenis in je familiekring? Sluit dan een annuleringsverzekering af bij je reisverzekering. Daarmee staat jou niets meer in de weg om te genieten van een fantastische stedentrip.

Ontdek talloze mooie steden in de wereld en sluit hiervoor een goede reisverzekering af. Je kunt dan met een gerust hart op reis en volop genieten van een welverdiende vakantie.

Nooit meer zonder zonnebril op stedentrip

Daar sta je dan in Praag, zonder zonnebril en slippers. Dat overkomt je dus nooit meer, zeker niet met onze stedentrip checklist waarmee je in 1 klik een volledige paklijst voor jouw stedentrip samenstelt!