Univé reisverzekering review

Je wilt een goede reisverzekering afsluiten, die volledig aansluit op jouw wensen en eisen. Maar hoe weet je of dit een goede keuze is voor je op vakantie gaat? Waar moet je op letten en wat vonden andere mensen van deze verzekering? Wij hebben het onderzocht voor je. Wat vonden mensen nu echt van de reisverzekering van Univé? Lees het hier. 

Univé reisverzekering

Univé is een verzekeringsorganisatie die werkt als vereniging zonder winstoogmerk en waarbij de leden centraal staan. In 1991 is de huidige groep ontstaan met vestigingen verspreid over heel Nederland en met in totaal ongeveer 1,3 miljoen verzekerden.

Univé biedt schade-, zorg en levensverzekeringen aan en financiële diensten en hypotheken. Particuliere verzekeringen zijn er op het gebied van gezondheid, vervoer, vrije tijd, wonen, recht, pensioen, lijfrente en uitvaart. Voor zakelijke klanten zijn er verzekeringen speciaal voor starters, ZZP-ers, MKB-ers en agrariërs.

Univé doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering bij Univé bestaat uit: 

  • Het hele jaar verzekerd (dus ook voor spontane tripjes);
  • 60 dagen aaneengesloten verzekerd;
  • gemakkelijk het hele gezin meeverzekerd.

Je kunt hierbij ook aanvullende modules kiezen die zaken als wintersport of andere (extreme) sporten verzekerd. 

Univé reisverzekering schade melden

Bij bezoek aan een ziekenhuis, ernstige ziekte, overlijden, pech onderweg of een ongeval in het buitenland kun je contact opnemen met de Univé Alarmcentrale. Is er sprake van ziekenhuisopname of repatriëring, dan ben je dat zelfs verplicht. 

De Univé Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar via +31 592 34 81 12.

Daarnaast kun je schade 24 uur per dag eenvoudig online melden via ‘Mijn Univé. Ten slotte  kun je ook gebruik maken van de ‘Univé’ app.

Unive reisverzekering review

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 december 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.