Allianz reisverzekering review

Je wilt een goede reisverzekering afsluiten, die volledig aansluit op jouw wensen en eisen. Maar hoe weet je of dit een goede keuze is voor je op vakantie gaat? Waar moet je op letten en wat vonden andere mensen van deze verzekering? Wij hebben het onderzocht voor je. Wat vonden mensen nu echt van de reisverzekering van Allianz? Lees het hier. 

Allianz reisverzekering

Allianz Global Assistance is een mondiale organisatie die zich richt op hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.

De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Allianz doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Allianz kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.500,-, met Comfort tot € 3.500,- en met Premium zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. 

Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. De dekking SOS hulpverlening vormt hierbij de basis. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Sluit dan de wintersportdekking af. 

Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen.

Allianz kortlopende reisverzekering

Ga je af en toe op vakantie? Dit kan met de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd zoals jij wilt. Het is mogelijk om de kortlopende reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. 

Allianz reisverzekering schade melden

Je kan online contact opnemen met Allianz om schade te melden. Wanneer je dit online doet, krijg je een dossiernummer waar je bijvoorbeeld jouw verzekeringen in kunt bekijken, wijzigen of een financieel overzicht kunt zien.

Je kan op verschillende manieren contact opnemen om schades (of andere dingen) te melden. Zo kun je dit doen via de live chat, door te bellen en/of via Whatsapp.

Noodnummer: tel:0031205929292

Allianz reisverzekering reviews 

De doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance is beoordeeld op een 7,6/10 voor de Premium-dekking door de Consumentenbond.