Campings aan de Azurenkust

Campings aan de Azurenkust

Misschien weet je al dat in Frankrijk de Azurenkust ligt. Eigenlijk is de Azurenkust een gebied in Frankrijk waar je in ieder geval eens in je leven geweest moet zijn. Uiteraard zijn daar allerlei redenen voor en die redenen vertellen we je graag. Aan de Middellandse Zee ligt de Azurenkust en het is een populair vakantiegebied waar ieder jaar heel veel vakantiegangers op afkomen. Dit komt voornamelijk door de luxe die in de Azurenkust te vinden is. Verder zijn er veel wandelaars te vinden die mooie routes wandelen langs de Middellandse Zee.

Als je een wandelaar bent en graag een wandelvakantie wilt houden, dan is de Azurenkust aan de Middellandse Zee in Frankrijk de perfecte bestemming om er een mooie wandelvakantie van te gaan maken. Je zou met de auto of het met vliegtuig naar Marseille kunnen reizen. Marseille is één van de grootste steden in Frankrijk en Marseille ligt dichtbij de Azurenkust. Veel rijke en beroemde mensen hebben een luxehuis aan de Azurenkust, maar gelukkig zijn er ook steeds meer campings aan de Azurenkust die voordelig te boeken zijn.

Populaire campings

Eén van de populairste campings aan de Azurenkust is Camping Domaine Du Colombier. Deze camping is gelegen op vier kilometer van het strand en ongeveer vijfendertig kilometer van St. Tropez. De camping is vooral populair voor gezinnen die rustig willen genieten van de Franse zon en de Franse zee. Daarnaast zijn er genoeg dingen te beleven rond en aan de Azurenkust, zoals luxe markten, fijne restaurantjes en andere winkeltjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Juist bij deze camping is het mogelijk om daarna weer de rust op te zoeken op de camping.

Verder is er een zwembad met een speciaal kinderbad op deze camping, als je even geen behoefte meer hebt aan de zee. De prijs voor deze camping is ongeveer tweehonderdvijftien euro per nacht. Voor deze prijs kun je dan wel voordelig op de camping staan met heel het gezin in verschillende tenten of met een stacaravan. Als je dan de prijs omrekent per persoon, dan vallen deze prijzen absoluut mee voor een geweldige vakantie aan de Azurenkust in Frankrijk, dichtbij Marseille.

Zorgeloos naar Campings aan de Azurenkust met een reisverzekering

Zorg ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat door een goede reisverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje wordt vaak gezegd. Maak je daarom geen zorgen op jouw vakantie, mocht er wel wat gebeuren. Met een reisverzekering bent u vooraf verzekerd voor eventuele beschadiging aan of diefstal van uw bagage en bent u verzekerd voor eventuele ziektekosten die u maakt tijdens het reis. Welke reisverzekering het beste bij u past? Vergelijk de reisverzekeringen in onze vergelijkstool en stem uw reisverzekering helemaal af op jouw wensen en eisen. Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw vakantie!