Citytrip Londen stuk goedkoper dankzij Brexit

Het aanstaande vertrek van Engeland uit de Europese Unie levert niet alleen maar nadelen op. Een citytrip naar Londen wordt namelijk een stuk goedkoper dankzij de zogenaamde Brexit. Hoewel de Brexit voor de Engelsen als nadeel heeft dat de pond in waarde daalt, betekent dit voor toeristen dat ze met de neus in de boter vallen. Een stedentrip naar Engeland wordt namelijk fors goedkoper! Mocht je nog geen plannen hebben gemaakt voor een stedentrip dit jaar, dan is Londen momenteel een absolute aanrader.

Voordelig vliegen naar Engeland

Vliegmaatschappijen spelen slim in op de Brexit. Zo kun je bij RyanAir voor slechts een paar tientjes een retourtje boeken naar Londen. Normaal gesproken is reizen naar of via Engeland erg duur, maar dankzij de Brexit kan je voordeel oplopen tot honderden euro’s. De Brexit heeft dus niet alleen maar nadelige gevolgen. Begint het al te kriebelen om weer op pad te gaan? Wellicht dat een citytrip naar Londen voor jou nu wel betaalbaar is!

Goedkoop shoppen in Londen

Opmerkelijk is dat Londen in 2015 nog de derde plaats innam van de duurste steden ter wereld. Destijds hoefde de Engelse hoofdstad alleen Hong Kong en Monaco voor zich te dulden. De Brexit heeft echter voor een grote verandering gezorgd. Dat zorgt ervoor dat jij voordelig naar Engeland op vakantie kunt. De euro’s die je bespaart op bijvoorbeeld je vliegticket kun je uitgeven tijdens een weekendje shoppen in Londen. Natuurlijk kun je de bespaarde euro’s ook uitgeven aan een luxe hotelovernachting of een overheerlijk diner in een sterrenrestaurant.

Bespaar euro’s en boek een citytrip naar Londen

Wil je op korte termijn een stedentrip boeken en heb je nog geen idee waarheen? Boek dan een stedentrip naar Londen. Profiteer van de lage prijzen, geniet van de mooie bezienswaardigheden en ga een fantastische korte vakantie tegemoet. Uiteraard sluit je hiervoor een korte reisverzekering af. Heb je een doorlopende reisverzekering lopen of wil je het gehele jaar door goed verzekerd zijn? Kijk dan bij ons aanbod van reisverzekeraars voor een passende reisverzekering.

Kortom, boek een vakantie naar Londen of trek het platteland op van Engeland en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Groot-Brittannië.