De beste bluetooth speakers om mee te nemen op vakantie

bluetooth speaker vakantie

Bij mooi weer verblijven we zoveel mogelijk buiten. Leuke muziek maakt dan alles nog leuker. Dat kunnen we met bluetouth-luidsprekers. De keuze aan deze populaire toestelletjes wordt steeds groter. Kiezen wordt er dus zeker niet gemakkelijker op. Wat zijn de 5 beste bluetooth-speakers om mee te nemen op vakantie?

Handsfree telefoneren

Steeds meer bluetooth-speakers doen dienst als handenvrije telefoon. De meeste apparaatjes zijn uitgerust met een ingebouwde microfoon. De meest recente bluetooth-speakers beschikken over meer en meer functies zoals:

 • Een uitgang voor het aansluiten van een hoofdtelefoon
 • Een mp3 speler
 • Een micro SD-geheugenkaart lezen
 • Een extra usb poort voor het opladen van je bluetooth-speaker
 • De nieuwste speakers zijn vaak waterdicht

De JBL Flip 2

Deze heeft zijn kwaliteiten al uitvoerig bewezen. Deze luidspreker levert uitstekende prestaties. Je kunt hem samen gebruiken met je telefoon en tablet. Niet te verwonderen dat dit toestel van JBL al vaak werd bekroond. Hij is uitgerust met 2 drivers en 1 aparte baspoort. En dat allemaal in één handig klein apparaatje. De kleine Flip 2 verrast ook met ingebouwde microfoons, Sound Clear echo en een leuke ruisonderdrukking. Dit laatste stelt je in staat de Flip 2 te gebruiken voor handenvrij bellen. Met deze JBL Flip 2 krijg je zeker kwaliteit voor je geld, ook als is hij amper een handpalm groot.

De JBL Clip 2 is zelfs volledig waterdicht

Is net als de JBL Flip 2 een echte lichtgewicht, sterk en krachtig met vele mogelijkheden en volledig waterdicht. Met een volle batterij is hij is tot acht uur actief zodat je nooit nog je favoriete muziek moet missen, zelfs niet op het water. Je sluit deze bluetooth-speaker zelfs aan op je smartphone of tablet. Daarvoor is hij uitgerust met een ingebouwde audiokabel.

De Philips BT3900 is kras-, stof-, schok-en waterbestendig

Met deze slank en opvallend handige bluetooth-speaker van Phillips ben je altijd en overal vergezeld met je favoriete muziek. Met zijn krasbestendig en duurzaam materiaal kan hij tegen een stootje. De belangrijkste voordelen van deze

Features

 • Gemaakt uit duurzame materialen gaat dit toestel gemiddeld vijf jaar lang mee
 • Is bestand tegen krassen, stof, schokken en water
 • Ligt vast in je hand
 • Heeft een actieradius van maar liefst dertig meter
 • Is uitgerust met een ingebouwde microfoon
 • Batterij laadt tot driemaal sneller op dan met een klassieke usb adapter
 • Compact toestel

UE Wonderboom

Deze bluetooth-speaker is uitgerust met twee mini-drivers. Deze zorg voor de weergave van zowel de hoge als de middentonen. Twee radiatoren geven de lage tonen weer. Deze wonderboom kan meerdere UE speakers met elkaar verbinden. Hij valt op door zijn origineel design. Is zowel onder- als bovenaan afgewerkt met siliconen rubber. Rond de speaker zit een beschermende grill. Die is voorzien van een waterbestendige stof die zelf wasbaar is. Met zijn batterijduur tot 9 uur en zijn trendy lusje achteraan zorgt deze Wonderboom speaker voor extra comfort en gebruiksgenot.

De UE Roll 2

De UE Roll 2 moet voor zijn stijlvolle en compacte voorganger de UE Roll zeker niet onderdoen. Het grote verschil tussen beiden is ongetwijfeld zijn bijzonder krachtige geluidsweergave en zijn een groter draadloos bereik tot maximaal dertig meter. De batterij gaat ook langer mee, tot 10 uur tot de volgende oplaadbeurt. Deze UE ROLL 2 is gedurende dertig minuten waterdicht tot op een diepte van één meter. 30 minuten waterdicht tot een diepte van één meter. Deze UE Roll 2 is gemakkelijk bedienbaar, zowel met je smartphone als je tablet.