Pechhulp

Lekker met het gezin op autovakantie? Een goed idee om voordat je op reis gaat even stil te staan bij je reisverzekering! Wanneer de auto het onderweg begeeft is pechhulp namelijk niet standaard meeverzekerd. Veel reisverzekeringen bieden de mogelijkheid pechhulp in het buitenland aanvullend mee te verzekeren.

Pechhulp dubbel verzekerd

Let op of je al niet verzekerd bent voor pechhulp in het buitenland. Wanneer je lid bent van een pechhulpdienst zoals ANWB, RouteMobiel of Allianz Global Assistance is het goed mogelijk dat je al verzekerd bent voor pechhulp in het buitenland. Vraag dit even na bij de pechhulpdienst waar je lid bent.

Ook kun je al verzekerd zijn voor pechhulp in het buitenland via de dealer. Laat je servicebeurten aan jouw auto uitvoeren door de dealer? Dan biedt de dealer vaak dekking voor pechhulp in het buitenland, vraag dit even na bij je dealer.

Pechhulp aanvullend verzekeren

Wil je pechhulp in het buitenland aanvullend verzekeren via je reisvezekering? Kies dan in onze vergelijker voor ‘Pechhulp: Wel verzekerd’. Zo zie je de prijzen van de verschillende reisverzekeringen inclusief dekking voor pechhulp.