Doorlopende reisverzekering Madrid

Goed verzekerd op reis naar Madrid? Vergelijk reisverzekeringen en bespaar direct!

Doorlopende reisverzekering
Kortlopende reisverzekering

Reisverzekeringen vergelijken

Je gaat naar Madrid. Wat een prachtig land. In dit land is enorm veel te zien. Je kijkt je ogen uit!

Voor de reis naar Madrid wil je natuurlijk goed voorbereid op reis. Je wilt niets aan het toeval overlaten en treft misschien al dagen (of weken) van te voren voorbereidingen voor je reis. Zo pak je op tijd (of niet) je koffer in, haal je de laatste dingen nog uit de winkel en zorg je dat het huis opgeruimd achter blijft. Of misschien heb je het te druk en bereid je helemaal niks voor op je reis en laat je je verrassen door wat komen gaat.

Hoe dan ook je wilt tijdens jouw vakantie in Madrid genieten van die vakantie. Je wilt je geen zorgen maken om dingen die kunnen gebeuren tijdens je vakantie. Hiervoor sluit je gemakkelijk een doorlopende reisverzekering af voordat je op vakantie gaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken om niet geregelde onverwachte gebeurtenissen tijdens jouw reis.

Wat is een doorlopende reisverzekering voor Madrid?

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die het hele jaar geldig is. Zo kun je zorgeloos naar ongeplande tripjes of reisjes en ben je altijd goed verzekerd.

We leggen eerst uit wat een reisverzekering nu precies is. Een reisverzekering is, de naam zegt het al, een verzekering voor je spullen en jezelf wanneer je op reis gaat. Je verzekert hiermee jouw bagage, onverwachte medische kosten en onvoorziene kosten zoals een reddings- of opsporingsactie.

Een reisverzekering is dus een garantie en zekerheid op onverwachte schade, kwijtraking of letsel aan jezelf. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het fijn om hier vooraf goed op voorbereid te zijn. Zo kun je met een reisverzekering sneller (of überhaupt) naar een huisarts of ziekenhuis in het buitenland of wordt jouw verloren camera vergoed.

Je kunt een reisverzekering afsluiten en aanpassen aan jouw eisen. Zo heb je een kortlopende- en doorlopende reisverzekering voor in Madrid.

Waarom een doorlopende reisverzekering voor Madrid afsluiten?

Waarom zou je een doorlopende reisverzekering voor in Madrid afsluiten en geen kortlopende reisverzekering? Er zijn verschillende voordelen van een doorlopende reisverzekering.

Ten eerste heb je een doorlopende reisverzekering nodig als je langer dan een drie weken aaneengesloten op reis gaat.

Daarnaast wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering handig en vaak ook voordeliger. Je kunt bijvoorbeeld in de winter gaan skieen en in de zomer naar een paradijselijk oord gaan. Tussendoor ga je af en toe weekendjes weg met familie of vrienden. Met een doorlopende reisverzekering ben je tijdens al deze vakanties of tripjes goed verzekerd.

En tenslotte krijg je bij veel verzekeraars ook vaak een gezinsvoordeel als je een doorlopende reisverzekering voor het gezin afsluit. Zo wordt een doorlopende reisverzekering voor Madrid nog goedkoper!

Een doorlopende reisverzekering voor Madrid vergelijken

Wil jij een goede doorlopende reisverzekering die volledig aansluit op jouw wensen en eisen? Vergelijk de verschillende doorlopende reisverzekeringen in onze vergelijkingstool en zie welke doorlopende reisverzekering helemaal geschikt is voor Madrid! Geniet zorgeloos van jouw vakantie in Madrid door goed verzekerd op reis te gaan.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die het hele jaar geldig is. Zo ben jij het hele jaar goed verzekerd als je op reis gaat. Je bent verzekerd voor onder andere beschadiging of kwijtraking van bagage, onverwachte ziektekosten of bij een opsporings- of reddingsactie tijdens jouw reis. En dit het hele jaar door, dus ook wanneer je spontaan een weekendje weg gaat of juist drie weken naar Madrid gaat!

2. Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De kosten van een doorlopende reisverzekering hangen van verschillende factoren af. Zo is de premie, per maand of per jaar, afhankelijk van de verzekeraar. Verzekeraars hanteren vaak andere prijzen. Daarnaast hangt het ook af andere factoren, zoals het dekkingsgebied en wat je aanvullend verzekerd wilt hebben. Zo verschilt een doorlopende reisverzekering in Europa met een verzekering met werelddekking. Ook aanvullende verzekering zoals een wintersportdekking of extreme sporten pakket kosten vaak meer.

Om een goede indicatie van de prijs van een doorlopende reisverzekering te krijgen adviseren we je doorlopende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken.

3. Wat dekt een doorlopende reisverzekering?

De basisdekking van een doorlopende reisverzekering biedt doorgaans hulpverlening en dekking voor extra kosten die je moet maken als gevolg van ziekte, een ongeval of overlijden. Ook kan bijvoorbeeld diefstal van bagage, een reddings- of opsporingsactie of schade aan je spullen worden veelal meegerekend in de basisdekking van een doorlopende reisverzekering.

Je kan ook aanvullende pakketten kiezen om meer bagage of ziektekosten te laten verzekeren. Deze zijn dan mee vergoed bij jouw doorlopende reisverzekering. Denk bijvoorbeeld aan een wintersport- of extreme sporten dekking.

4. Waarom zou ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering sluit je af wanneer je vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat of langer dan drie (of vier, afhankelijk van de verzekeraar) weken aaneengesloten op vakantie gaat. Een kortlopende reisverzekering is dan niet meer van toepassing of vaak duurder. Met een doorlopende reisverzekering ben je altijd goed verzekerd, het hele jaar door. Dus ook wanneer jij spontaan een weekendje weggaat.

TIP Duurt het nog even voordat je op reis gaat? Overweeg dan ook om een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je verzekerd bent in het geval je reis onverwachts niet door kan gaan.