Ontdek het prachtige Jamaica!

Jamaica

Een prachtig land – dat is Jamaica absoluut. De hoofdstad van Jamaica is Kingston en toevallig is de hoofdstad van dit land ook nog eens het kloppende hart van het land. In Jamaica is veel bedrijfsleven te vinden, veel bedrijven vestigen zich in Jamaica en deze bedrijven doen dat voornamelijk in de hoofdstad Kingston. Daarom is de hoofdstad al enorm bruisend en levendig, waardoor het prettig is om er op vakantie te zijn. Zeker ook vanwege het contrast tussen de hoofdstad en de rest van Jamaica, waar je toch wel meer en veel rustige stranden zult vinden, los van de drukte van de stad.

Als je een grote fan bent van Bob Marley en van de reggae, dan kun je iets niet missen in Kingston: de plaats waar de grote zanger woonde met zijn moeder. Hij woonde in een sloppenwijk van Kingston, in Trenchtown. In de hoofdstad van Jamaica vind je een museum dat geheel over Bob Marley gaat. En als je dan in Jamaica bent, dan moet je zeker naar dit bijzondere museum gaan, dat geheel gewijd is aan het leven van de geniale Bob Marley. Als je op zoek bent naar bijzondere natuur, dan moet je zeker de beroemdste waterval van Jamaica gaan zien.

Bijzondere watervallen

De beroemdste waterval van Jamaica heet de Dunn’s River Falls. Jaarlijks komen er duizenden bezoekers op deze watervallen af die een hoogte hebben van ongeveer dertig meter. De watervallen zijn gevormd door een soort bijzondere trap en juist daarom bekijken veel mensen de Dunn’s River Falls, want heel hoog zijn de watervallen niet. Montego Bay is een andere bezienswaardigheid die je ook zeker moet zien als je in Jamaica bent. Het ligt aan de noordkant van Jamaica en hier vind je de prachtige en lange kust met de meest mooie zandstranden.

Montego Bay is absoluut een toeristenoord, waar dus elk jaar heel veel toeristen op af komen om een groot en mooi feest te vieren tijdens hun vakantie. Als je dus echt voor een vakantie wilt gaan, waarbij alles voor je wordt geregeld en waarbij je genoeg winkeltjes, restaurants, zwembaden en toeristen vindt, dan ben je hier bij Montego Bay aan het juiste adres voor een ongelooflijke vakantie in Jamaica.

Zorgeloos op vakantie naar Jamaica met een reisverzekering

Zorg ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat door een goede reisverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje wordt vaak gezegd. Maak je daarom geen zorgen op jouw vakantie, mocht er wel wat gebeuren. Met een reisverzekering bent u vooraf verzekerd voor eventuele beschadiging aan of diefstal van uw bagage en bent u verzekerd voor eventuele ziektekosten die u maakt tijdens het reis. Welke reisverzekering het beste bij u past? Vergelijk de reisverzekeringen in onze vergelijkstool en stem uw reisverzekering helemaal af op jouw wensen en eisen. Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw vakantie!