Skiën in Seiseralm!

Skiën in Seiseralm

Wanneer bent u van plan om op skivakantie te gaan? Volgend jaar of dit jaar nog? Wanneer het ook is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u gaat skiën in een goed skigebied waar u het naar uw zin hebt. Misschien is Seiseralm wel een skigebied waarvan u denkt: laat ik daar nog voor dit jaar een vakantie naar toe boeken. Gelukkig is die mogelijkheid er, omdat u via onze website vandaag nog voor dit of volgend jaar een mooie skivakantie naar Seiseralm kunt boeken. Graag vertellen we u wel in dit artikel nog meer over Seiseralm, zodat u goed voorbereid op vakantie kunt gaan naar Seiseralm.

Seiseralm is namelijk een heel mooi skigebied in Italië. Daarbij is Seiseralm ook een relatief groot skigebied met maar liefst 175 kilometer aan pistes. Seiseralm staat vooral bekend als een gezellig en niet al te druk skigebied. Seiseralm is niet per definitie een skigebied voor de échte fanatieke skiër. Dat komt vooral door het feit dat er in Seiseralm nog veel meer te beleven is, zoals terrasjes, goede restaurants en perfecte uitgaansgelegenheden voor het bruisende nachtleven. Voor de goede afwisseling tijdens de gehele skivakantie.

De route van Seiseralm

In Seiseralm, in het skigebied, is er een bepaalde route die erg veel wordt gedaan door skiërs. Deze route wordt ook wel de heksentoer genoemd. Tijdens deze route maak je namelijk gebruik van bijna elke lift die er in het gebied te vinden is. Het is een behoorlijk avontuur om de gehele heksentoer te doen in Seiseralm, maar als je op tijd begint lukt het gelukkig om binnen een dag de hele route te skiën en dus ook elke helling te nemen van het gebied. Verder is er een extra voordeel in Seiseralm: er is een langlauf route voor de echte liefhebber die van de afwisseling van langlaufen, skiën houdt.

Daarbij is het ook handig om te weten dat precies 105 kilometer van de 175 kilometer aan pistes bestaat uit rode pistes. Dat geeft in ieder geval aan dat het gebied goed toegankelijk is voor de gemiddelde, wat meer ervaren skiër. Maar ook de beginnende skiër heeft gelukkig nog genoeg pistes tot zijn beschikking in Seiseralm, namelijk ruim vijftig kilometer aan pistes.

Zorgeloos skiën met een reisverzekering

Zorg ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat door een goede reisverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje wordt vaak gezegd. Maak je daarom geen zorgen op jouw vakantie, mocht er wel wat gebeuren. Met een reisverzekering bent u vooraf verzekerd voor eventuele beschadiging aan of diefstal van uw bagage en bent u verzekerd voor eventuele ziektekosten die u maakt tijdens het reis. Welke reisverzekering het beste bij u past? Vergelijk de reisverzekeringen in onze vergelijktool en stem uw reisverzekering helemaal af op jouw wensen en eisen. Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw vakantie!