Grab ’em by the pony

Attractiepark Slagharen is in zijn nopjes met het filmpje dat Arjan Lubach onlangs deelde over Donald Trump. In het item stelt Nederland zich zogenaamd voor aan de nieuwe Amerikaanse president. Het filmpje is inmiddels zo succesvol dat het al tientallen miljoenen keren gedeeld is, zowel nationaal als internationaal. Lubach scoort wereldwijd met het filmpje en van dit succes profiteert attractiepark Slagharen optimaal. Wat maakt het filmpje zo succesvol en waarom kiest Lubach juist voor Slagharen?

Meer websitebezoekers en drukte bij het callcenter

Niet alleen de website van het attractiepark wordt vaker bezocht, ook het callcenter van Slagharen heeft het aanzienlijk drukker dan voorheen. Volgens een woordvoerder van het attractiepark boeken veel mensen eind januari een bezoek aan het park en dit is fors toegenomen in vergelijking met vorige jaren. Het lijkt erop dat het filmpje van Lubach veel mensen heeft geïnspireerd om een bezoek te brengen aan Slagharen. En nog steeds boeken mensen een dagje of weekendje weg naar het attractiepark.

De pony’s van Slagharen maken indruk

Attractiepark Slagharen staat natuurlijk vooral bekend om de pony’s. In de praktijk is het echter zo dat niet bij elke attractie nog een pony staat. Tegenwoordig draait het in het attractiepark veel meer om de attracties zelf en de spectaculaire waterglijbanen. Natuurlijk zijn er nog wel steeds pony’s te vinden en is het mogelijk om een ritje te maken op een pony. Dat maakt de woordvoerder van Slagharen echter niet zoveel uit. Hij is allang blij dat Slagharen zo origineel in de spotlights komt te staan. Voor een bezoekje aan Slagharen is overigens geen reisverzekering benodigd.

Attractiepark Slagharen in de spotlights

Uiteraard is het attractiepark Arjan Lubach zeer erkentelijk voor het monteren van het filmpje. Hoewel Nederland verschillende attractieparken kent, voelt Slagheren zich vereerd dat juist zij worden getoond in het filmpje. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat het filmpje doorspekt is met veel humor en blijkbaar spreekt dat veel mensen aan.

Er worden geen concrete cijfers gegeven door het park waarin een toename van het aantal boekingen is te zien, maar er is in ieder geval een flinke toename waar te nemen, zowel online als offline.

Bezoek Slagharen met je familie en vrienden

Heb jij het introductiefilmpje van Arjan Lubach voor Donald Trump ook gezien? Dan ontkom je er niet aan om een bezoek te brengen aan attractiepark Slagharen. Dit kan tijdens een weekendje weg, maar ook de vakanties in het voorjaar en de zomer zijn hier uitstekend geschikt voor.