De activiteiten in Saalbach-Hinterglemm

Nu de zomervakantie in aantocht is of de plannen die je misschien al maakt voor de wintersport, is het goed om eens na te denken over een vakantie in Saalbach-Hinterglemm. Een schitterend gebied in Oostenrijk dat niet alleen geschikt is voor de wintersportvakantie, maar door de vele activiteiten die er ook in de zomer te doen zijn een geweldige bestemming is. Het is dan ook begrijpelijk dat een appartement huren in Saalbach voor veel mensen gelijk staat aan een heerlijke vakantie die van alle gemakken is voorzien en waarbij je echt kan genieten van een heerlijk vakantiegevoel.

 

Zomer of winter

Wie aan Oostenrijk denkt, zal al snel denken aan de sneeuw, het skiën of het gebruik van een snowboard. Wat veel mensen echter vergeten is dat het contrast tussen wintersport en een zomervakantie zo fascinerend is dat je eigenlijk het gebied in de beide periode zal moeten bezoeken.

Waar je in de winter te maken hebt met sneeuw die de bergen bedekt heeft, zal je juist in de zomer versteld staan van de groene weiden, de mooie uitzichten, de mogelijkheden om een wandeling te maken. Daarnaast biedt Saalbach-Hinterglemm voldoende activiteiten aan die je vakantie een geweldige ervaring laat zijn.

 

De natuur

De natuur in Saalbach-Hinterglemm nodigt je direct uit voor een mooie wandeling. Genieten van al het schoon wat in de wintermaanden onder een dik pak sneeuw ligt. Maar als je bijvoorbeeld wilt genieten van de natuur op een sportieve manier dan kan je ook in de bergriviertjes en beken kiezen om dit per kano te doen. Een aanrader die past bij de meer sportieve aanpak.

Uiteraard is er ook voldoende ruimte en gelegenheid om per fiets de omgeving te verkennen. In de wintermaanden zijn er voldoende opties om te skiën, langlaufen of te snowboarden. Door de gunstige ligging van het gebied kan je gebruik maken van twee skigebieden. Hiermee kan zowel de beginnende als de ervaren skiër een uitstekende wintersportvakantie hebben.

 

Wellness

Wanneer je een appartement huurt in deze omgeving dan wil je natuurlijk ook echt kunnen genieten. Of het nu gaat om een goede voorziening van het ontbijt of een culinaire maaltijd, je kunt het allemaal vinden. Daarnaast is er een uitgebreide mogelijkheid om te genieten van de wellness van een spa-afdeling. Hier zijn meerdere sauna’s, whirlpools en zonnebanken beschikbaar om compleet uitgerust weer thuis te kunnen komen.

Benieuwd naar meer informatie? Doe hier een aanvraag bij Alpenparks. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die dit gebied je te bieden heeft. Als je een appartement huurt bij Alpenparks heb je ook direct toegang tot een aantal faciliteiten die ervoor zorgen dat je een onvergetelijke vakantie zal hebben.