De top 5 zomervakantiebestemmingen van 2016

Nog een maand bikkelen en dan ligt de winter weer achter ons. Veel mensen hebben inmiddels hun zomervakantie geboekt. Het kiezen van een vakantiebestemming is niet altijd even gemakkelijk. Heb je echt geen idee waar je dit jaar naar toe gaat op vakantie? Dan is er niets aan de hand. Wij hebben namelijk een top 5 zomervakantiebestemmingen voor 2016 voor je samengesteld. Er zit vast en zeker een vakantiebestemming tussen die je aanspreekt.

1. Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en is een perfect startpunt als je een reis wilt maken door Zuid-Amerika. De hoofdstad van schitterende land heeft ongelofelijk veel te bieden. Niet alleen de mensen zijn er vrolijk, ook het eten is fantastisch en bovendien is er genoeg te zien in de hoofdstad van dit Zuid-Amerikaanse land. De architectuur bijvoorbeeld is erg indrukwekkend.

2. Mallorca

Ben je een echte avonturier en houd je wel van een beetje uitdaging? Boek dan een reis naar Mallorca. Dit eiland wordt ook wel het meest sportieve eiland in de Middellandse Zee genoemd. Sportievelingen gaan hier graag fietsen, mountainbiken, hiken, zwemmen of hardlopen. Een groot pluspunt is dat je op Mallorca altijd in een prachtige omgeving verblijft.

3. Kroatische kust

Vind je het een sport om spotgoedkoop op vakantie te gaan naar een originele vakantiebestemming? Overweeg dan om je vakantie door te brengen aan de Kroatische kust. Deze regio is steeds meer in trek onder vakantiegangers. Je bent altijd verzekerd van zon, zee en strand. Houd je van wat meer uitdaging? Boek dan een trip langs de Kroatische kust.

4. Noorwegen

Natuurlijk op zijn mooist tref je aan in een land als Noorwegen. Dit Scandinavische land wordt gekenmerkt door grote bossen, indrukwekkende fjorden en een groot aanbod van wilde dieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een boottocht te maken op zee en sta je plotseling oog in oog met potvissen en orka’s. In een land als Noorwegen zul je je voortdurend verwonderen over de schoonheid die je er aantreft. Het is onmogelijk de pracht van dit land met een pen te beschrijven.

5. Israël

Ben je een tikkeltje religieus aangelegd en lijkt het je wel iets om van elke godsdienst iets mee te krijgen? Wellicht dat een land als Israël hiervoor een goed begin is, in het bijzonder de hoofdstad Jeruzalem. Hier vind je niet alleen de klaagmuur, maar ook de moskee waar talloze religieuze mensen hun geloof aanhangen en beleven.

P.S. Een vakantie is niets zonder een goede reisverzekering. Sluit een kortlopende of langlopende reisverzekering af en stap zorgeloos het vliegtuig of de auto in. Daarmee voorkom je onverwacht hoge kosten tijdens je vakantie.