Zakelijke reisverzekering

Zakelijke reisverzekering

Moet je vaak voor je werk naar een beurs in het buitenland of een paar dagen weg om het kantoor van in het buitenland te ondersteunen? Men noemt dit een zakenreis. Net als bij een vakantie in je vrije tijd, wil je goed verzekerd zijn op een zakenreis voor eventuele ongelukken, beschadigingen van bagage of andere onverwachtse situaties. 

Wat is een zakelijke reisverzekering

Een zakelijke reisverzekering sluit je af wanneer veel medewerkers of jijzelf op reis gaan voor zakelijke doeleinden. Je bent dan goed verzekerd wanneer jouw personeel op reis gaat of jijzelf een zakentrip hebt. 

Een zakelijke reisverzekering is een aanvullend pakket op je doorlopende reisverzekering.

Kortlopende zakelijke reisverzekering

Bovenstaand wordt benoemd dat een zakelijke reisverzekering in een aanvullend pakket zit op je doorlopende reisverzekering. Dit betekent dus dat de zakelijke reisverzekering niet kortlopend kan worden afgesloten. 

Zakelijke reisverzekering vergelijken

Het is goed om verschillende zakelijke reisverzekeringen met elkaar te vergelijken. Welke reisverzekering sluit het beste op uw wensen en eisen af en past bij uw bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld voor een bepaald deel extra verzekerd zijn of voor sommige facetten helemaal niet? Vergelijk dan de verschillende aanvullende pakketten met zakelijke reisverzekeringen op een vergelijkingssite. Zo ziet u in een handomdraai wat het aanbod bij verschillende aanbieders is, welke voldoet aan uw (prijs-kwaliteit) eisen en wensen en welke uiteindelijk het beste bij u past.