Zo blijf je gezond tijdens het reizen

In onze drukke en gejaagde maatschappij is het soms lastig om de rust te vinden om een detox kuur te beginnen. Daarom is het ook mogelijk om tijdens het reizen in je vakantie een detox kuur te gaan volgen. Naast het onthaasten tijdens je vakantie zou je je lichaam dus ook heerlijk op kunnen ruimen om als een nieuw mens weer helemaal terug te komen. Lees alles over hoe je tijdens het reizen ook gezond kan blijven in deze blog. 

Waarom detoxen belangrijk is? 

Ook al is het lichaam heel goed in staat zichzelf helemaal te regelen, toch zal je lichaam op een dag de afvalstoffen niet meer helemaal gaan filteren. Hiervan zul je merken dat het lichaam daarop reageert. De doorbloeding van je lichaam zal dan veel minder worden. Dit kan voor storingen in de stofwisseling leiden

Het houden van een detox vakantie

Tegenwoordig kun je een detox vakantie houden waar ook een sportprogramma aan vast zit Dit kun je doen in verschillende landen. Je drinkt alleen vers geperste sappen en je doet dan drie keer per dag mee aan een sportprogramma. 

De sappen die je daar krijgt zijn dusdanig zo in elkaar gezet dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn. Vind hier meer informatie over een detox kuur voor tijdens het reizen. Wie weet ben jij dan wel de volgende die een detox vakantie aan zal gaan om als herboren terug te komen. 

Sap vasten in eigen land

Ook in eigen land kun je een sapvastenkuur volgen. Dit kun je doen met behulp van een kuur op de website van Sap je. Bij Sap je worden de sapjes vers gemaakt in een slow juicer. Er worden 400 gram aan verse groenten of fruit geperst vermengd met wat verse kruiden en specerijen. 

De aangeboden sapjes wisselen met de seizoenen mee van recept en smaak. Na het persen worden de sapjes bij Sap je ingevroren in een shockvriezer. Hierdoor kunnen de sapjes langer bewaard blijven na het persen. 

Hoe werkt een sapvastenkuur bij Sap je? 

Bij Sap je is het mogelijk om de sapjes van tevoren te bestellen. Dit moet wel gebeuren in een minimaal aantal van 14 sapjes. Deze sapjes kun je zelf samenstellen. Ook is het mogelijk een sapkuur te bestellen of je zou een abonnement op Sap je kunnen nemen. Benieuwd geworden? Lees hier meer over de werkwijze van.

Hoe krijg je die sapjes bij je thuis? 

Als je de sapjes via de website hebt besteld kun je een keuze maken uit de beschikbare bezorgdagen. Op de pagina waar je de sapjes ook af rekent kun je aangeven welk bezorgmoment en tijd het best past bij jouw voorkeuren. De bezorgdagen zijn van maandag tot en met zaterdag.